Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Látogató számláló
0
1
1
8
7
0
8
Termék részletek

Digitális konnektor termosztát 16A (dug alj termosztát)

Összehasonlítás
43 db
Raktáron
raktárról. Nagyobb mennyiség rendelése esetén
a várható beérkezés a rendeléstől számított 7-10 nap

Rendelje meg -n belül
és házhoz szállítjuk Önnek.

12 990 Ft / db
Adatok   
Méret:
120x60x45
Garancia:
1 év
Cikkszám:
D521369
IP védettség:
IP20
Maximális terhelhetőség(ohmos):
3860W/16A
Maximális terhelhetőség(induktív):
9A
Működési hőmérsékleti tartomány:
-10°C és +70°C között
Hőmérséklet szabályzási tartomány:
5°C és +30°C között
Mérési periódus:
10sec
Elem:
CR2032

Digitális konnektor termosztát 16A (dug alj termosztát)


Az univerzális konnektor termosztát ideális és egyben nagyszerű megoldás biztosít, akár hűtés vagy fűtés szabályozására, terület és ingatlantípustól függetlenül. A be- és kikapcsolási hőmérsékletet, valamint az aktuális hőmérséklet is digitális kijelzőn látható . Egyedi készülékként való felhasználásán túlmenően a tönkrement mechanikus termosztátok helyettesítésére is használható. Cseréljen most és spóroljon azonnal!

 

  • Nincs többé felesleges energiafelhasználással arányos pénz pazarlás, feleslegesen fűtött, vagy hűtött helyiségek a jövőben.
  • A Digitális konnektor termosztát vagy más néven (dugalj) termosztát, remek és egyszerű megoldást nyújt fűtőtestek, konvektoros fűtések szabályozására igény szerint. 
  • Nem kell mást tenni, mint a fűtőtestet csatlakoztatni és a konnektorba termosztátba. Kapcsolja be a termosztátot, és egyszerűen állítsa be a kívánt hőmérsékletet.
  • Digitális kijelzőn megjeleníti a beállított hőmérsékletet, és a helyiség aktuális hőmérsékletét is. A konnektor termosztát vagy köznyelven dugalj termosztát automatikusan végzi a dolgát, Önnek nem kell tovább aggódnia, hogy bekapcsolva hagyta az aktuális fogyasztó vagy sem. 
  • Amennyiben a helyiség eléri a beállított hőmérsékletet a termosztát kikapcsol, ezzel együtt megszünteti a csatlakoztatott berendezés tápfeszültségét. Mikor a beállított hőmérséklet alá esik a helyiség hőmérséklete a termosztát ismét feszültség alá helyezi a készüléket és ezáltal áramot biztosít a csatlakoztatott fűtő vagy hűtőtestnek.