Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
2
4
9
6
4
8

LED Reflektor


LED Reflektor
Az Optonica LED reflektorai 10-250 Watt teljesítményűek, hideg fehér, meleg fehér, nappali fehér színekben elérhetők. Az Optonica kínálatában megtalálhatók infravörös működésű távirányítóval ellátott RGB LED reflektorok is, melyeken bármilyen színt beállíthat. Így ezekkel a színváltós fényvetőkkel fényjáték programok használatára is lehetőség nyílik. Kültéri üzemre is. Mozgásérzékelővel is. A LED reflektorok cégtáblák, plakátok, szobrok megvilágítására, kirakatvilágításnak, munkaterület megvilágítására, vagy akár kerti parti, komolyabb éjszakai buli hangulatvilágítására is alkalmasak.


Ma már a LED világítások fénykorát éljük. Legyen az belső vagy külső LED világítás. Az Optonica LED termékek a legkorszerűbb LED technológiával alkotott fényforrások, csúcsminőségű termékei közül bárki megtalálhatja a magához illőt. A LED Reflektorok is, mind műszaki paramétereikben, mind ár-érték arányaiban a legkiválóbb választás.

A LED Reflektornak a Lumen értéke, azaz a látható fény mennyisége magas, ebből is következik, hogy a befektetett összeg rövid időn belül megtérül. Az egészségre sincs káros hatással, hiszen nem vibrál, így óvja a szemet a káros hatástól.

A LED reflektorok kültéri és beltéri használata egyaránt ajánlott, legyen szó egy kiállító terem megvilágításáról vagy egy garázs bejáratáról. Előnyeit sorolhatnánk, de csak egyet-kettőt kiragadva, élettartama hosszú, energiahatékonysága A+, a villamoshálózatból felvett teljesítménye alacsony.

Tudatos házépítőknek a LED reflektorokat ajánljuk.