Szűrés
Teljesítmény 
(1)
(1)
(3)
(6)
(3)
Kelvin
3 000 - 6 000
Méretek
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Színhőmérskélet 
(2)
(1)
(1)
IP minősítés 
(2)
(4)
Világítási szög 
(4)
(12)
(2)
Termék státusza
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
4
1
4
6
9
6

Napelemes Kerti Lámpák

Főkategória >KATEGÓRIÁK >Napelemes Kerti Lámpák
Üdvözöljük a LED-es napfény kategóriában Itt olyan termékek széles választékát találja, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem valóban gazdaságosak és környezetbarátak is. Most már nem kell aggódnia, hogy van-e hálózati csatlakozó a közelben, vagy hogy fog kinézni a villanyszámlája a hónap végén. Csak egy kis napfényre van szüksége, és fényesen megvilágíthatja a kültéri területet.


Napfények: gazdaságos, környezetbarát és innovatív

Az Optonica LED napfényeivel tetszés szerint megvilágíthatja házának homlokzatát és a hozzá tartozó szabad teret, kertjét vagy járdáját. És ez bonyolult telepítés és tápcsatlakozás nélkül. Fali lámpák, járdalámpák és a földbe szorítható tüskés kerti lámpák állnak rendelkezésre. Szeretné könnyedén megtalálni a kulcsát a sötétben, vagy késő estig szabad kezet adni a zöld hüvelykujjának? Ezután szerezze be az egyik LED-es napfényünket.

LED szolár lámpák

Használjon LED fali lámpákat a bejárati ajtó mellett vagy az erkélyen, és élvezze a hosszú nyári éjszakákat barátaival a verandán. Ezek négy különböző változatban állnak rendelkezésre, és mindegyik PIR érzékelővel van felszerelve, így a lámpatest pontosan felismeri, amikor szüksége van rá - mégpedig akkor, amikor a közelben van. Ez az érzékelő védelmet nyújt a nem kívánt megfigyelőkkel szemben a bejárati ajtó előtt.

A LED-es napelemes lámpák valódi figyelemfelkeltővé teszik kültéri területét. Három különböző színben kapható - meleg fehér, hideg fehér és kék, így minden ízléshez akad valami. Hagyja, hogy a kert szobra, a kedvenc fája vagy az ülősarok új pompában ragyogjon.A biztonságot és a fényerőt a szolár LED-es lámpák garantálják

LED-es szolár járdalámpáink megkönnyítik az életét Mindegyik PIR mozgásérzékelővel van felszerelve, és lehetővé teszi, hogy az éjszaka közepén is könnyen eligazodjon a bejárati ajtóig vagy a garázsig. Akár földcsúccsal, akár szilárdan a talajhoz van rögzítve, mindkét változat közül választhatunk.

De hogyan is működik? Minden LED-es napfény fel van szerelve egy kis napelemmel, amely megfogja a napfényt, energiát termel belőle, majd tárolja. Átlagosan 4-6 óra szükséges a lámpa akkumulátorának teljes feltöltése. És mivel a napfényért semmit sem kell fizetnie, a napelemes LED-es világítás a hónap végén egyetlen centbe sem kerül. Tökéletesen hangzik, igaz?

Ne habozzon, váltson most a napenergiára, és tegyen valami jót a környezet számára. Minden termékünk energiahatékonysági osztálya A ++ és 2 év garanciával rendelkezik.
18 termék felel meg a feltételeknek