Szűrés
Típus
(17)
(50)
(13)
Felhasználás terület
(75)
(5)
Teljesítmény 
(9)
(18)
(1)
(18)
(1)
(14)
(1)
(18)
Színhőmérskélet 
(8)
(5)
(19)
(4)
(11)
(6)
(3)
(18)
Fényerő szabályozás 
(5)
(75)
Alak
(39)
(41)
Termék státusza
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
7
5
1
9
1
4

Beépíthető LED panelek

Főkategória >Kategóriák >LED panelek >Beépíthető LED panelek

A LED világítási technológia energiatakarékos és kiváló minőségű. Az Európai Bizottság szerint a halogénlámpa LED -re cserélése akár 100 eurót is megtakaríthat.A süllyesztett LED -es spotlámpákat a helyiségek vagy a kívánt részek optimális megvilágítására használják. Ezek bútorokba, mennyezetbe vagy akár padlóba vannak beépítve, és nagyon helytakarékosak is. Választhat a különböző világos színek, modellek és teljesítmények között.Süllyesztett foltjaink kerek, négyzet alakú és téglalap alakú kivitelben kaphatók.A különböző teljesítmények széles skálája teljes szabadságot kínál a lámpák számának és természetesen a fényerő kiválasztásában.
Süllyesztett hely az OptonicaLED -től
LED süllyesztett spotok kaphatók tőlünk 1 watt, de 3 és 60 watt között is.Manapság nemcsak a teljesítmény, hanem a lumen értéke is fontos. A "hasznos lumen" a fényáram egysége, és ezért a legtöbbet mond a lámpatest fényerejéről. Minél magasabb a lumen érték, annál világosabb a lámpa. A többi alternatívához képest a LED-ek optimális energiahatékonyságot kínálnak, ezért nagyon energiatakarékosak. A LED -es lámpákkal akár 90% elektromos áramot is megtakaríthat.Nálunk nem csak a különböző teljesítmények és lumenértékek közül választhat, hanem három világos szín közül is, nevezetesen a "hideg fehér", "meleg fehér" és "semleges fehér" között. Ez azt jelenti, hogy teljesen személyre szabott hangulatot teremthet csak lámpái segítségével.

Egyszerű vagy hangsúlyos világítás - a választás a tiéd!A süllyesztett LED -es lámpák nagyon praktikusak, mivel egyesek el is forgathatók, és így csodálatosan megvilágítják a helyiséget, vagy valamit a figyelem középpontjába is tehetnek. Használhatók alap-, kiemelő vagy dekoratív világításként.Ezért a süllyesztett spotlámpák elengedhetetlen elemei a divatüzletnek, étteremnek vagy kávézónak.Az OptonicaLED beltéri és kültéri használatra is kínál 3-24 wattos LED állólámpákat. Ezek a padló bármely pontjára felszerelhetők, és több fényt biztosítanak a szobákban. Szintén a kertben vagy a sötét ösvényen a garázsban este, a padlólámpák tökéletes segítséget nyújtanak a sötét elleni küzdelemben! IP65 vagy IP68 tanúsítvánnyal is rendelkeznek, amely teljes védelmet biztosít a vízcseppek ellen.A "Süllyesztett lámpák" részben további tartozékokat is talál, például fényerőszabályozható tápegységeket.Csak a legmagasabb minőségű, süllyesztett LED -es spotlámpákat kínáljuk, és szükség esetén szívesen adunk tanácsot a világítási rendszerrel kapcsolatban.Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

K: A süllyesztett lámpák alkalmasak általános vagy hangsúlyos világításra?

A beépített LED-es lámpákkal egész szobákat megvilágíthat, vagy valamit a figyelem középpontjába helyezhet. Használhatók alap-, kiemelő vagy dekoratív világításként.

K: Milyen világos színek közül választhat a beépített fények között?Az Optonica LED süllyesztett lámpái három világos színben rendelhetők: meleg, semleges és hideg fehér.

K: Hogyan lehet tompítani a süllyesztett LED -lámpát?A beépített LED-es lámpákat csak akkor lehet tompítani, ha a lámpa felfelé irányuló elektronikája tompítható. Még külső tápegységgel rendelkező LED -es fényforrások esetén is biztosítani kell, hogy ez szabályozható legyen. A LED-kompatibilis fényerő-szabályozóval semmi sem akadályozza a fényerő szabályozását.

Sorrend:
80 termék felel meg a feltételeknek
 
prev
12
next