Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
7
7
7
5
9
1

LED panelek


A felületre szerelt LED-es lámpák sokféle felhasználási lehetőséggel rendelkeznek
https://optonica.hu/led_panelek


Különböző belső terekhez alkalmasak, és könnyen összeszerelhetők is: az Optonica különféle LED felületre szerelhető lámpák széles választékát kínálja Önnek. A belépő szintű modell 6 watt energiával érhető el. Termékeink kerek vagy négyzet alakúak.

A lámpák többféle világos színben kaphatók. A névleges fényáram (lumen) tulajdonságai nagyon fontosak. Minél nagyobb a lumenmennyiség, annál fényesebb a felületre szerelhető LED-es lámpatest. Kínálunk 12W-os LED felületre szerelhető spotlámpákat is.

Ezek a modellek a legjobbak a pontos megvilágításhoz. Használja ügyesen egy tetszés szerinti tárgy színpadra állításához, vagy hívja fel látogatóinak figyelmét a szoba egy bizonyos részére. Szerkezetünk természetesen a három szokásos világos színben kapható: "meleg fehér" (2700K), "hideg fehér" (6500K) és "semleges fehér" (4500K). A meleg fehér világos szín alkalmas nappali helyiségekhez. A semleges a fehér fény színe hidegebbnek tűnik, és gyakran használják munka világításaként. A hideg fehér még hidegebbnek tűnik, és hangsúlyos megvilágításként, vagy ha nagyon jól meg akarja világítani a szobát. LED paneljeink vagy panelkereteink a felületre szerelt spotlámpák alternatívái. Az Optonica L kétéves garanciát kínál Önnek, a professzionális termékcsaládunk akár öt évig is garantálja. Támaszkodjon most a LED-lámpára, mert akár 90% -kal több energiát takaríthat meg és még környezetkímélő is.
Mi, az Optonica rendelkezésére állunk mindenféle kérdéssel kapcsolatban.Az OPTONICA LED® által kínált panel a modern világítástechnológia csúcsát képviseli, mely kiváló minőségű, energiatakarékos megoldást nyújt otthonok, irodák és kereskedelmi helyiségek számára. Ez a lámpa tökéletes egyensúlyt kínál a kellemes atmoszféra megteremtése és a hatékonyság között, különösen a meleg fehér fényvariánssal, amely otthonos és barátságos környezetet teremt.

A lámpa desig modern és letisztult, könnyen integrálható bármelyik belső térbe, legyen szó minimalista, modern, vagy hagyományosabb környezetről. Az OPTONICA LED® figyelmet fordított arra, hogy terméke ne csak esztétikailag vonzó, hanem funkcionális is legyen, így a LED lámpa telepítése gyors és egyszerű, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy rövid időn belül élvezhessék a minőségi világítást.

Az energiahatékonyság és a környezettudatosság napjainkban egyre fontosabb szempontok. Az OPTONICA LED® LED paneljei kiváló választások ebben a tekintetben is, mivel jelentősen csökkentik az energiafogyasztást a hagyományos világítási megoldásokhoz képest, miközben hosszú élettartamot kínálnak, így hozzájárulva a környezet védelméhez és a fenntarthatósághoz.

Továbbá, az OPTONICA LED® lámpa kiváló fényminőséget biztosít, amely nem csak a tér megvilágítására szolgál, hanem pozitívan befolyásolja az emberek hangulatát és jólétét is. A meleg fehér fény különösen alkalmas lakóterekbe, ahol a kellemes, meghitt fényviszonyok elősegítik a pihenést és a kikapcsolódást.

Az OPTONICA LED® lámpa rugalmassága azt jelenti, hogy számos különböző alkalmazásra használható, legyen szó irodai munkaállomások megvilágításáról, kiskereskedelmi tér kiemeléséről vagy otthoni életterek világosításáról. Az innovatív technológia és a felhasználóbarát design ötvözete biztosítja, hogy az OPTONICA LED® LED panelje minden igényt kielégíthet, miközben egyedi és stílusos megjelenést kölcsönöz a megvilágított tereknek.

Összefoglalva, az OPTONICA LED panelje tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem a minőség, sem a hatékonyság terén. Fedezze fel az OPTONICA LED® kínálatát, és válassza a környezetbarát, energiatakarékos és stílusos világítási megoldásokat!