Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
7
8
9
6
5
2

LED izzók E27, E14-es foglalattal

Főkategória >Kategóriák >LED izzók E27, E14-es foglalattal

A LED izzók környezettudatos energiatakarékos és tartós világítási megoldásokat kínálnak. Ha Amennyiben költséghatékony, hosszú távú és környezettudatos világítási megoldást keres, otthonába, munkahelyére, vállalkozásába, minden felhasználási területre kínálunk LED izzó fényforrásokat!

Termékeink energiatakarékos üzemmódúak, melyeknek paraméterei rendkívül széles spektrumúak! Ön megválaszthatja a LED izzó teljesítményét, világítási szögét, és ezeken túl a színhőmérsékletét is, ezáltal is komfortosabbá és élhetőbbé téve a felhasználását! Termékeink nagy választékban elérhetők, az Ön igényeire szabva válogathat a LED izzók számtalan kitűnő típusából, LED fényforrásaink filament szállal is elérhetők.A LED izzók használata, a tudatos vásárlásban mutat irányt. Energiatakarékos, környezetbarát és a legjobb választás, minden felhasználó számára. Legyen az belső vagy külső LED világítás, csakis a Led izzókat keresse, hiszen a profi villanyszerelők is ezt ajánlják.

Egyedi formatervezés, egyedi igényeknek, ahol mindenki megtalálja a legjobb választást. Irodába, otthonra, konyhába, kertbe, vagy akár ipari felhasználásra, csak a LED izzót keresse. Modern megjelenés, egyedi design, itt mindenki talál kedvére megfelelőt, a befektetett összeg pedig gyorsan megtérül. A LED izzók legfontosabb előnyei közé tartozik, hogy jóval magasabb a várható élettartama, mint egy hagyományos izzónak, illetve kevesebbet fogyasztva adja, ugyanazt a fénymennyiséget. A LED izzók használata értéket képvisel.

A LED izzókat bármilyen méretben és teljesítményben megtalálja, az optonica.hu weboldalon. Ha valaki hosszú távon gondolkodik, csakis a LED izzókat használja!