Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
7
7
7
5
8
7

Utcai világítás

Főkategória >Kategóriák >Utcai világítás

LED utcai világítás: nagy választék és sok előny.

A hatékony LED utcai lámpákkal a költségek és a károsanyag-kibocsátás nagyon alacsonyak. Ez utat nyit a fenntartható jövő felé, miután a világítás infrastrukturális területén magas életminőségű LED-re váltott. Utcai lámpáink hideg fehér fény színben és magas névleges fényárammal állnak rendelkezésre 12W-tól 250W-ig. A LED világítás sokféle felhasználási lehetőséggel rendelkezik. A LED utcai világítás utcák, parkok, kertek, ösvények, sport- és játszóterek, parkolók és egyéb szabadtéri területek számára alkalmas. A LED-es lámpákhoz nincs szükség fogyóeszközökre, az energiafogyasztás többszörösen alacsonyabb, mint általában, a lámpák időjárásállóak. Az utcai világítás sorozat minden termékét IP65-IP66 minősítéssel látják el, ami azt jelenti, hogy porálló és vízsugarakkal szemben védett. Annak érdekében, hogy ügyfeleink minden igényét kielégítse a fényerő és az alkalmazási terület tekintetében, az Optonica több különböző kiváló minőségű és modern LED-es modellt kínál az utcai világításhoz. Mint értékes vásárlónk, a termékek széles választékából megtalálhatja az Ön számára megfelelő megoldást.
A LED világítás a következő előnyöket kínálja:

• Alacsony energiafogyasztás és 90% -os villamosenergia-megtakarítás
• Hosszú élettartam - akár 50 000 óra
• A fény bekapcsolás után azonnal bekapcsolási fázis nélkül keletkezik, mivel nem igényel fűtési időt, mint a gázkisüléses lámpák esetében.
• A felvételi teljesítmény a LED-termék teljes élettartama alatt ugyanazon a minőségen és fényerőn marad.
• A LED-es lámpák tapintással melegek, de közel sem olyan forrók, mint az izzólámpák, halogén és CFL lámpák
• Működés rendkívül hideg vagy meleg hőmérsékleten is lehetséges
• A LED termékekre 2–5 év garancia vonatkozik
• A régi izzószálas izzókkal ellentétben a modern LED-es lámpák környezetbarátabbak. Ez a káros kibocsátások és az energiamegtakarítás csökkenéséhez vezet.
Most kapcsoljon LED-re, hogy megtakarítsa az áramköltségeket és környezetbarátabban éljen.


3 új
59 termék
 Utcai lámpák