Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Pénznem váltás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
7
5
3
4
1
6
Termék részletek

Optonica dimmelhető filament E27 A60 LED izzó 8W 810lm 6000K hideg fehér 300° 1323

Összehasonlítás
Akcióból hátralévő idő:
90 db
Raktáron

raktárról. Nagyobb mennyiség rendelése esetén
a várható beérkezés :5-7 nap

Rendelje meg -n belül
és házhoz szállítjuk Önnek.

a külföldi raktárban elérhető
mennyiség, megrendelés esetén

5-7 munkanap a beérkezési idő

+
1 745 Ft / db
Akció: 1 290 Ft / db
Adatok   
Gyártó:
Optonica
Gyártó cikkszám:
1323
Típus:
E27 A60 filament
Felhasználás terület:
Beltéri
Feszültség:
AC:220-240V
Teljesítmény 
:
8W
Egyenértékű teljesítmény 
:
54W
Lumen 
:
810
Fényerő szabályozás 
:
Igen
Méretek:
Ø60x105 mm
Szín:
Arany
CRI 
:
min. 80
Világítási szög 
:
300°
Anyaga 
:
Üveg + Alumínium
Élettartam 
:
25 000 óra
Foglalat:
E27
Alak:
Körte
Bura kivitele:
Üveg
Bura színe:
Átlátszó
Energetikai tanúsítvány:

Vintage, Loft, Retro és Designer Filament LED izzó.

Az Optonica LED termékek a legújabb innovatív LED technológiával gyártott Chip On Board LED fényforrások. Kiváló és egyben gyönyörű fényerővel rendelkeznek. Nem vibrálnak, így óvja a szemeket a károsodástól, nincs bemelegedési idő, nem veszít fényerejéből akár 100.000 fel-le kapcsolást követően sem. 

A LED fényforrás nem más, mint amit a köznyelvben csak LED izzónak nevezünk. A lámpa további előnyeként megjegyzendő az átlátszó búra, amely által a sárga színű ledeket jól láthatóak. Ezzel kölcsönözve az led izzónak egy kis különlegességet. Volframszálas lámpák kiváltására ajánljuk! További előnye ennek a LED lámpának, hogy nem csak a hagyományos izzókkal megeggyező meleg fehér fénnyel, hanem hideg és természetes fehér fényű változatban is elérhető! Helyi megvilágítások (éjjeli lámpa, tükör, olvasólámpa, képvilágító, rízslámpák) és általános világítások (csillár, többágú lámpa) kialakításánál nyújthat energiatakarékos megoldást ez a kisgömb formájú LED fényforrás. Felszerelése könnyű, hiszen a lámpatest áramtalanítását követően egyszerűen csak kicsavarjuk a hagyományos izzót és helyére tekerjük az új technológiás Optonica energiatakarékos LED fényforrást. Az új üvegburás LED lámpa a hagyományos E14 foglalatos izzók energiatakarékos alternatívája. Az E27 izzók jellemző felhasználási területei: falikarok, éjjeli lámpák, mennyezeti lámpák, exkluzív csillárok, stb.

 

Filament (szálas, izzószálas) LED lámpák Chip On Glass LED technológiával!

Filament (szálas, izzószálas) LED lámpák Chip On Glass LED technológiával!

A LED fényforrások hátrányaként sokáig a kis sugárzási szöget hozták fel előszeretettel. Ez részben igaz is, hiszen ez a világítási megoldás valóban nem úgy állítja elő a fényt, mint egy izzószál, ami a tér minden részébe világít.  A legújabb, az úgynevezett Chip On Glass technológia, ahol a wolfram szálakat utánzó LED "szálak" kerülnek a lámpákba. Ezek több síkon helyezkednek el, biztosítva a nagy, jellemzően 300°-os, vagy még ennél is nagyobb sugárzási szöget.

Kiegészítő termékek