Szűrés
Teljesítmény 
(1)
(5)
(4)
Fényáram/Lumen 
0 - 200
IP minősítés 
(1)
(14)
Foglalat
(1)
(5)
(4)
Termék státusza
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
5
8
0
1
1
9

Kültéri izzósor / fényfüzér

Főkategória >KATEGÓRIÁK >Kültéri izzósor / fényfüzér
Az Optonica LED fényláncai ideálisak arra, hogy célzottan megvilágítsák kerti pavilonját vagy kerti sátrat, vagy ügyesen színpadra állítsák őket színes fényforrásokkal.


Még a kereskedelmi szektorban is, például a kocsmák és éttermek vendégkertjeiben, elegáns világítást hozhat létre a tündérfények segítségével.


Az elmúlt években a LED-es tündérlámpákat mindenhol látták - bárokban, éttermekben, kerti partikon és még a kinti esküvőkön is! A LED-es tündérlámpák egyszerűen a legnagyobb figyelemfelkeltőek minden ünnepségen. Segítségükkel bármilyen barbecue-partit még hangulatosabbá tehet.

Különböző hosszúságú és színű LED-es tündérlámpákat kínálunk Önnek. Van valami mindenki számára 6 és 14,4 méter között. A világos színekkel választhat meleg fehér, hideg fehér vagy színes izzók között.
Sorrend:
15 termék felel meg a feltételeknek
Az Optonica LED fényláncai ideálisak arra, hogy célzottan megvilágítsák kerti pavilonját vagy kerti sátrát, vagy ügyesen színpadi fényforrásokkal állítsák be őket.


Még a kereskedelmi szektorban is, például a bárok és éttermek vendégkertjeiben, elegáns világítást hozhat létre a tündérfények segítségével.


Az elmúlt években a LED-es tündérlámpákat mindenhol látták - bárokban, éttermekben, kerti partikon, sőt a kinti esküvőkön is! A LED-es tündérlámpák egyszerűen a legnagyobb figyelemfelkeltőek minden ünnepségen. Segítségükkel bármilyen grillpartit még hangulatosabbá tehet.

Különböző hosszúságú és színű LED-es tündérlámpákat kínálunk Önnek. Van valami mindenki számára 6 és 14,4 méter között. A világos színekkel választhat meleg fehér, hideg fehér vagy színes izzók között.

Kerti és parti lámpák
Bulikra vagy különleges alkalmakra

Saját esküvőre vagy születésnapra tervezi a világítást a saját kertjében? Akkor a fehér LED-es tündérlámpáink a megfelelő választás az Ön számára. Hűvös grillpartit szervez a parkban, vagy a bárja külső területét akarja felpimpelni? Tegyen fel egy fekete fényfüzért, sokszínű izzókkal. Vendégei soha nem fognak csodálkozni. A LED-es tündérlámpák ideálisak az erkélyre is, és hangulatos és romantikus légkört teremtenek a pihentető esték számára kettesben.


Ha „gondtalan csomagra” vágyik, egyszerűen szerezzen be LED-láncunkat, beleértve az izzókat is. Így pillanatok alatt a kívánt helyre teheti a lámpákat, csatlakoztathatja az elektromos hálózatra - mosolyogjon tovább!


A legjobb az a LED-világításunkban, hogy alig vonzza a szúnyogokat! Igen, jól olvastad - a szúnyogok nem szeretik a LED-es világítást, így nyáron pihenhetsz és élvezheted a kerti partit, a bosszantó harapásoktól mentesen.


Valószínűleg most csak egy dolgot kérdezel magadtól: "Hogyan fizessek az összes villanyért?" Semmi gond! A LED-világítással akár 90% -kal több energiát takaríthat meg, ezért környezetbarát is! Rendelje meg most nagyszerű LED-es tündérlámpáinkat, és szerezzen 2 év garanciát az Optonica LED-től.


Van még kérdése? Csapatunk örömmel segít szavakkal és tettekkel!