Szűrés
Típus
(24)
(3)
(1)
(1)
(9)
(5)
Teljesítmény 
(6)
(3)
(3)
(1)
(3)
(13)
(6)
Színhőmérskélet 
(1)
(3)
(9)
(29)
Szín
(11)
(5)
(4)
Alak
(5)
(22)
Termék státusza
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Látogató számláló
0
7
3
6
0
4
7

Lineáris LED lámpák

Főkategória >Kategóriák >Lineáris LED lámpák
Ebben a kategóriában mutatjuk be a LED lineáris lámpáinkat.
Az Optonica LED lineáris lámpái függesztett változatban vagy bővíthető rendszerben beépített változatban kaphatók. 
A bővíthető rendszer, amelyben T-csatlakozók, keresztcsatlakozók és L-csatlakozók állnak rendelkezésre, és amely a süllyesztett lineáris fényhez kapcsolódik, lehetővé teszi álmai világításának beállítását.
Engedje szabadjára fantáziáját, és valósítsa meg világítási kívánságait saját négy falának, irodájának vagy vállalkozásának.
Az egyszerű telepítésnek és a világítási rendszer bővíthetőségének köszönhetően a LED lineáris lámpák rendkívül népszerűek ügyfeleink körében. A lineáris függesztett lámpák különösen alkalmasak irodai világításra. A stílusos kialakítás és a nagy fénykibocsátás együttesen biztosítja a szobák vizuális kiemelését és erőteljes megvilágítását.
Ezek saját lakásukba is alkalmasak, például függő lámpaként az asztal fölött, vagy elegáns világításként a bejáratnál.
Vendégei csodálkozni fognak az ajtón! Lineáris függő lámpáink három különböző színben kaphatók - fehér, ezüst vagy fekete.
Így gyakorlatilag bármilyen belső térbe illeszkednek. A beépített változat főként folyosók vagy folyosók világítására alkalmas köz- vagy magánterekben.
Az Optonica LED által kínált csatlakozók sokfélesége miatt a képzeletnek gyakorlatilag nincs határa. V
álaszthatja például az L alakú csatlakozási változatot, vagy egyszerűen keresztezheti új lámpáit. Próbáld ki! Most váltson LED -es világításra, mert ez számos előnnyel jár a hagyományos izzókhoz képest. Minden LED -es lineáris lámpánk A ++ energiahatékonysági osztályú, és 2 év garanciát vállal! Körülbelül 25 000 óra élettartammal a bosszantó lámpacsere a múlté lesz.
A villanyszámla többé nem lesz probléma, mivel a LED -es lámpák sokkal gazdaságosabbak. Jó hír is van mindazoknak, akik szeretik a környezetet - szemben a régi izzó menetes izzókkal, a modern LED -es lámpák sokkal környezetbarátabbak.
Ez a káros kibocsátások és az energiamegtakarítás csökkentéséhez vezet!
Sorrend:
43 termék felel meg a feltételeknek
Összehasonlítás
Paraméter Lista 3.
 
prev
12
next